De ce un curs online intr-o lume online?

 

online

 

Cursul online ne propune ceva nou, diferit, iar din acest motiv pare complicat si fara rezultatele dorite.

De aici si valul de neincredere puternic fata de cursul online, care ne face sa luam decizia inainte de avea toate informatiile.

Stim cu toti ca progresul inseamna sa facem ceva nou, inseamna schimbare, dar ce ne determina sa facem primul pas intr-o noua directie? De ce sa alegem cursul online?

 

Ne-ar ajuta sa prezentam aici toate beneficiile cursului online, dar va propun sa incercam o alta abordare, una care ne va arata la final ca un curs online inseamna de fapt progres. Prin urmare, haide sa plecam de la problemele care apar cand organizam un curs:

 

  • incompatibilitatea de program: cursantii sunt din filiale dieferite, respectiv orase diferite, sau lucreaza in schimburi. Este dificil sa fie toti in aceeasi sala si la aceeasi ora.
  • criza de timp: e nevoie de un timp alocat lectiei, dar si de un timp alocat deplasarii, temelor, s.a. Cand sa mai faca fata cursantii la atatea sarcini?
  • diferentele de nivel intre cursanti: conduce la grupe faramitate si greu de organizat, in special daca timpul este limitat, iar salile sunt mereu ocupate cu sedinte;
  • obiective de curs incompatibile: cursantii vin din departamente diferite si au nevoi speciale ce se pierd daca sunt plasati intr-o singura grupa;

 

In functie de proiect exista mai multe solutii. dar iata ce ne propune cursul online:

 

  • flexibilitate de desfasurare: cursantii pot sa studieze de oriunde, chiar si din orase diferite. Daca e vorba de o grupa, cursantii nici macar nu trebuie sa se afle in aceeasi sala;
  • presiune minima pe timpul cursantilor. Este suficient sa ne gandim ca nu exista deplasare si intelegem ca un curs online inseamna timp castigat.
  • disponibilitate crescuta de alocare a trainerilor: putem lucra nu numai cu cei mai buni traineri din zona de proximitate, dar si cu cei mai buni traineri din tara. E tentant sa-i poti avea in compania ta pe unii dintre cei mai buni traineri din tara;
  • organizare simpla: este atat de simplu sa programezi o lectie demo care sa te ajute sa iei decizia inainte de semnarea unui contract. Vei cunoaste profesorul, metodele de predare, materialele, si vei lua decizia fara nicio presiune.

 

Daca ne gandim la buget, cel mai important este ca un curs online inseamna mai multe ore de curs. Fara costuri de deplasare sau de transport, cu costuri reduse legate de salile de curs, cursul online inseamna mai multi bani pentru achizitia de ore, deci progres.

 

Sper ca informatiile prezentate te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie si te invit aici (Scoala Link) pentru mai multe informatii despre cursurile potrivite companiei tale.

 

Mai mult decat atat, pana in data de 30 octombrie poti programa oricand o lectie demo online gratuita.

Este suficient sa te inscrii aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>