GRATUIT! IMBUNATATESTE-TI NIVELUL VORBIND CU NATIVII

Pentru ca ultimul articol a fost despre resursele online disponibile celor care vor sa invete gratuit o limba straina, mergem un pas mai departe.

Cum ar fi daca ati avea propriul profesor nativ? Pentru orice limba! Si gratuit!

Spatiul online ofera astfel de optiuni. Dupa ce am incercat aproximativ 10 dintre ele, am ajuns la concluzia ca cel mai de incredere, integrat, la zi si activ este Speaky. Sau mai bine zis comunitatea Speaky.

articol 1

Speaky este usor de utilizat, se incarca rapid si are variante multiple de cautare a partenerilor: locatie, limba invatata, limba nativa, sex, varsta. Dar cel mai important lucru este ca are foarte multi useri activi.

Este integrat cu Facebook si Google ceea ce face inscrierea foarte rapida. In general are un program de chat intuitiv si faciliteaza interactiunea cu partenerii adaugati ca prieteni. Iar varianta de conversatie video si audio este disponibila printr-un program incorporat in aplicatie.

Se pare ca Speaky s-a gandit la toate. Astfel ca are inclusiv un translator accesibil in partea de jos a paginii. Astfel utilizatorul poate traduce orice text in timp ce discuta cu partenerul.

O alta optiune importanta este ca nici un non-nativ nu te va putea contacta. Astfel se evita pierderea timpului cu potentiali parteneri necunoscatori ai limbii.

articol 2

Iar la capitolul motivatie, Speaky are un sistem de recompensare cu cocarde care sa tina utilizatorii activi.

Insa pentru a fi corecti, sunt si cateva neajunsuri.

Nimic nu e cu adevarat gratuit. Mai ales ca vorbim despre o comunitate. Astfel ca si tu vei avea ceva de dat in schimb. Adica limba pe care o stapanesti, fie ea limba romana sau alta. Si da, sunt multi interesati sa invete limba romana:)

Apoi trebuie stiut ca partenerul nu este profesor de limba, ci poate un inginer sau sofer de autobuz. Si face tandemul pentru distractie si dezvoltare personala. Asa ca asteptarile despre metodologie, adaptare a limbajului, obiective de curs, sustinere pe termen lung nu sunt neaparat adevarate.

Insa daca cauti un curs sigur online sau fata in fata cu nativ si fara problemele de mai sus, Link-scoala de limbi straine te va ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>