Incep atelierele de weekend pentru copii!

flyer-ateliere

Le-am pregatit celor mici o noua serie de ateliere lunare care le vor “gadila”  curiozitatea, imbogati vocabularul si imbunatati engleza.

Fiecare atelier are obiective clare pe care le poti urmari asa ca dincolo de bucuria copilului de a participa la o activitate distractiva si antrenanta vei vedea si mici imbunatatiri concrete in felul in care foloseste engleza.

 flyer-ateliere---Copy

Nu am uitat nici de parinti, pentru ca activitatile pentru copii sunt multe iar timpul si banii resurse limitate acum poti cumpara abonamentul pentru ateliere de weekend.

Economisesti 50 RON (platind 190 in loc de 240). Daca nu poti ajunge la unul dintre ateliere nu este nicio problema, abonamentul este transmisibil asa ca poate veni un amic cu cel mic. Pe langa asta mai primesti si o carte cadou. Grabeste-te oferta este valabila doar pana la 10 decembrie 2013

 

Costul unui atelier este 30 RON

Atelierele au loc la libraria Okian (Str Muresenilor nr 1)

Data de desfasurare sambata 10:00 – 12:00

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>